Badkamerrenovatie zoals het hoort

D.I.N.O - Badkamerrenovatie

Laat uw badkamerrenovatie in Elversele of omgeving uitvoeren door een expert. Vertrouw daarom op D.I.N.O. Deze bouwaannemer staat garant voor een efficiënte aanpak en een kwaliteitsvol resultaat. Zaakvoerder Nicolas Smits heeft al meer dan zeventien jaar ervaring in de renovatiebusiness en weet als geen ander hoe een badkamer te renoveren zoals het hoort.

Een nieuwe badkamer van top tot teen

D.I.N.O. voert alle aspecten van de badkamerrenovatie uit: hij doet afbraakwerken, zorgt dat alle buizen goed aangesloten zijn, plaatst alle sanitaire installaties en werkt alles zorgvuldig af. Deze bouwaannemer ijvert er bij elk project voor om een piekfijn resultaat af te leveren. U hebt daarbij natuurlijk alle beslissingsrecht: wenst u een inloopdouche of badkuip? Wilt u een klassiek of eerder modern design? Alles is mogelijk met D.I.N.O.

Duidelijke afspraken

Nicolas Smits geeft daarnaast ook zinvol advies omtrent de renovatie en doktert het beste plan van aanpak uit. Daarbij maakt hij steeds duidelijke en correcte afspraken zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Bekijk gerust enkele referenties van deze renovatie-expert en u zult moeten vaststellen dat kwaliteit primeert.

Maak een afspraak

Maak dus snel een afspraak met D.I.N.O. voor uw badkamerrenovatie in Elversele of omstreken. Ook als u nog vragen heeft of meer inlichtingen wenst, kunt u rekenen op Nicolas Smits. De offerte en opmeting zijn geheel vrijblijvend, dus twijfel niet om contact op te nemen met deze renovatiespecialist.