Schrijnwerk op maat

D.I.N.O - Maatwerk

Voor schrijnwerk op maat in Elversele en omgeving moet u bij D.I.N.O. zijn. Deze ervaren schrijnwerker steekt graag de handen uit de mouwen om allerhande meubelen, wanden en vloeren op maat van uw wensen te vervaardigen. Dat kan gaan van kasten tot dressings en van parket tot wanden. De mogelijkheden zijn eindeloos. U hoeft slechts te informeren bij zelfwerkend zaakvoerder Nicolas Smits.

Interieur op maat

D.I.N.O. vervaardigt en plaatst nagenoeg alles: dressings, binnendeuren, trappen, parket, laminaat en allerhande meubilair. Deze schrijnwerker gaat daarbij steeds aan de slag met de beste houtsoorten zodat u gegarandeerd bent van een duurzaam resultaat. De hoge afwerkingsgraad is het kersje op de taart.

Vrijblijvende offerte

Heeft u vragen? Of wenst u meer inlichtingen over schrijnwerk op maat in Elversele? Nicolas Smits helpt u graag verder. Hij komt graag langs bij u om alles op te meten en te bespreken. De gedetailleerde prijsofferte die hij opstelt is gratis en geheel vrijblijvend. Aarzel dus niet om te steunen op de expertise van deze vakman.