Renoveren met een expert ter zake

D.I.N.O - Totale renovatie

Hulp nodig bij het renoveren? In Elversele kunt u daarvoor terecht bij D.I.N.O. Zaakvoerder Nicolas Smits is de geschikte vakman om u bij te staan bij het in orde brengen van uw totale renovatie. Deze renovatiespecialist gaat doeltreffend en vakkundig te werk om al uw renovatiewerken efficiënt en duurzaam tot een goed einde te brengen.

Allerhande renovatiewerken

Steun dus gerust op de expertise van D.I.N.O.. Deze vakman kan u bijstaan in vrijwel elke fase van de renovatie. Dankzij zijn jarenlange ervaring kan hij elke uitdaging aan. Nicolas ziet geen problemen, enkel mogelijke oplossingen. Ook voor een volledige badkamerrenovatie kunt u een beroep doen op D.I.N.O.

Tevreden klanten als waardemeter

D.I.N.O. staat al geruime tijd in het vak. In die periode heeft hij al een lijvig klantenbestand van tevreden klanten opgebouwd. Neem dus zeker eens een kijkje naar de foto’s van enkele referenties van deze bouwaannemer. U zult zien dat alle renovaties zorgvuldig zijn uitgevoerd en zeer fijn zijn afgewerkt.

Maak een afspraak

Vertrouw op D.I.N.O. voor hulp bij het renoveren in Elversele. U kunt steeds steunen op de expertise van Nicolas Smits. Geef hem dus snel een seintje en maak een afspraak. Hij komt dan langs bij u om de verbouwingen en renovaties te bekijken en te bespreken. De offerte die hij opstelt is gratis en vrijblijvend.